pantone_redmobil

Utbildningar

Stefan Hertz utbildning AB utbildar lärare i hela Sverige i aktuella utbildningar som möter skolornas behov av utbildning. Alla utbildningarna är baserade både på teori, men framför allt praktik. De är konkreta och verksamhetsanknutna. Genom utbildningarna får du som lärare en verktygslåda som du kan använda direkt i ditt arbete som lärare och ledare.

Arbetslagsutveckling

Att arbeta i arbetslag är både en utmaning och en stor möjlighet till samarbete och samverkan med andra lärare och ämnen. För att skapa möjligheter till det krävs ett väl fungerande arbetslag, där alla bidrar med sin kompetens och arbetslaget fungerar som ett team. Ett arbetslag där alla tar sitt ansvar för arbetslagets arbete och stöttar och supportar varandra, är ett stort stöd i den ibland tunga vardagen som lärare. Läs mer...

Utbildning i konflikthantering

(Kommande utbildning)

Utbildningen i konflikthantering ger dig en beredskap att hantera svåra möten och konflikter. Under utbildningen får du redskap och verktyg att analysera konflikter som skapar missämja och svårigheter i det dagliga arbetet. Du får också en bild av hur du själv fungerar i konflikter och hur du kan använda dina styrkor till att lösa dem. Utbildningen ger dig även en djup förståelse för konflikters uppkomst, karaktärer och utveckling och hur du kan göra för att vända händelseförloppet.

Utbildning för förstelärare
(Kommande utbildning)

Utbildningsbeskrivning kommer inom kort

Utbildning i formativ bedömning
(Kommande utbildning)

Utbildningsbeskrivning kommer inom kort