pantone_redmobil

Skolutvecklingsteamet

Skolutvecklingsteamet har utvecklats utifrån behov som finns ute på skolor runt om i Sverige. Ibland kan en del skolor hamnar av olika anledningar i situationer där skolan behöver hjälp utifrån. Det kan vara allt ifrån akuta situationer, till att hitta fungerande rutiner och kunna erbjuda både personal och elever stöd i processer. Skolor som t.ex. fått nedslag på skolinspektionsbesöken behöver ibland experthjälp för att kunna skapa strukturer som avhjälper de aktuta behoven och stöd för att kunna bibehålla strukturerna en tid därefter.

Skolutvecklingsteamet är en del av Stefan Hertz utbildning och har en sammanlagd kompetens som kan sättas samman efter skolors skiftande behov. Teamet består av lärare, förändringsledare, coacher, chefer, rektorer, skolpsykologer, beteendevetare, kuratorer, speciallärare m.m. 

Kontakta oss utifrån era behov så återkommer vi inom kort för en kostnadsfri konsultation.


Läs mer...
 

Utbildning i förändringsledning för skolledare

Skolutvecklingsteamet anordnar utbildning i förändringsledning för skolledare. Utbildningen sker i samarbete med Pia Vilför Larsson från Facilitatorhuset.

Läs mer...


Frukostmöte om utbildningen 

Vi inbjuder dig till vårt frukostmöte den 2 oktober kl. 8.50 - 10.30. Frukostmötet äger rum i Meta Noovas lokaler Götgatan 11

Läs mer...